Vrijwilligers gezocht
Vrijwilligers gezocht

We hebben het allemaal druk druk druk en nog eens druk… Maar wat is er nu leuker dan de dingen doen die je écht leuk vindt, waar je goed in bent, interesse in hebt én waar je actief een bijdrage kunt leveren?! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Architectuurcentrum Rondeel organiseert exposities en lezingen in onze mooie expositieruimte aan de Assenstraat. We zijn van dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur open en op zaterdag- en zondagmiddag van 13-17 uur tijdens de periodes van de exposities. Voor de weekenden zijn wij op zoek naar suppoosten en daarnaast kunnen we hulp gebruiken van gastvrouwen/-heren bij lezingen en exposities (vaak op de donderdagavond).

 

Suppoost

Als suppoost ben je 1 x per maand gastvrouw/-heer voor de bezoekers die op zaterdag- of zondagmiddag de exposities komen bekijken. Indien bezoekers vragen hebben, kunnen ze die aan jou stellen. Daarvoor hoef je echt geen grote architectuurkenner te zijn!

Voor de exposities ontvang je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om ingeroosterd te worden. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben jij iemand die bezoekers vriendelijk te woord staat, alert is en overzicht kan houden op de locatie? Sluit je dan aan bij ons team van vrijwilligers!

 

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer verzorg je tijdens de bijeenkomsten – meestal op donderdagavond –  de catering: koffie/thee bij ontvangst en een drankje aan het einde van de bijeenkomst. Ervaring is niet nodig. Voor deze bijeenkomsten krijg je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben je enthousiast, graag onder mensen en op zoek naar een leuke tijdsinvulling of ervaring? Sluit je dan aan bij ons team!

 

Lijkt je dit leuk en wil je graag iets betekenen voor de ruimtelijke omgeving?

Neem dan contact op met Ulrike Weis ten Elsen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-43225500.Architectuurcentrum Rondeel maakt gebruik van Cookies Lees meer

Akkoord

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE ‘wistjedat?’ Verrassende verhalen over 1250 jaar deventer

Wist je dat…… Deventer eeuwen geleden al een slim afvalsysteem had? …de Brink een moeras was, waardoor de Waag nu scheef is? …de... Lees meer...
IMAGE Architecten zouden verder moeten kijken dan een gebouw

Architecten zijn gewend om naar gebouwen te kijken, terwijl de ruimte tussen de gebouwen misschien wel belangrijker is. Ze zouden zich meer moeten... Lees meer...

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief