Agenda
 
BIJEENKOMST | 29-10

Heb je zelf of ken je een geweldig idee voor een duurzaam en vitaal Deventer dat echt van de grond moet komen? Een idee dat zo leuk is dat het een Stadscheque van 2.500 Euro waard is? Tip ons of meld je aan als pitcher voor het volgende Stadscafé op 29 oktober!

Tijdens de Stadscafés kunnen initiatiefnemer een goed idee voor het verbeteren van de Deventer (binnen-)stad pitchen en op deze manier het idee een stap verder brengen. Een deskundige jury beoordeelt de ideeën en denkt mee over vervolgstappen. Soms is het leggen van contacten voldoende, soms wordt een Stadscheque t.w.v. 2.500 Euro ingezet. Is jouw idee de moeite waard om verder uitgewerkt te worden? Dan is het Stadscafé dé placetobe!

Voor het stadscafé van 29 oktober zoeken we vooral duurzame en groene ideeën!

Maar ook alle andere initiatieven om de Deventer binnenstad duurzamer, omzet verhogend, woonvriendelijker, nog gezelliger, groener, aantrekkelijker, zonder leegstand te maken zijn welkom.Veel initiatieven zijn door een pitch op het Stadscafé al verder geholpen. Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De combinatie van stad en buitengebied maakt de stad Deventer een toplocatie voor wonen, werken, leren en recreëren. Een duurzame en vitale binnenstad is daarbij een belangrijke troefkaart.  Alleen door samen te werken en nieuwe ideeën te ontwikkelen kan die duurzaamheid en vitaliteit van de Deventer binnenstad versterkt worden. Architectuurcentrum Rondeel draagt met de Stadscafés actief bij aan een sterke stad.

Kijk voor meer informatie op www.rondeeldeventer.nl

Architectuurcentrum Rondeel maakt gebruik van Cookies Lees meer

Akkoord

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE ‘wistjedat?’ Verrassende verhalen over 1250 jaar deventer

Wist je dat…… Deventer eeuwen geleden al een slim afvalsysteem had? …de Brink een moeras was, waardoor de Waag nu scheef is? …de... Lees meer...
IMAGE Architecten zouden verder moeten kijken dan een gebouw

Architecten zijn gewend om naar gebouwen te kijken, terwijl de ruimte tussen de gebouwen misschien wel belangrijker is. Ze zouden zich meer moeten... Lees meer...

Rondeel | OPENINGSTIJDEN

Kantoor: maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 13.00 uur
Exposities: geopend dinsdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

rondeel | facebook

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief